Aanbod

Jeugd

Peutergym

Peutergym is basisgymnastiek voor beginners. Peutergym is goed voor de motorische ontwikkeling en stimuleert om op een leuke manier bewegingservaring op te doen en te bewegen met plezier.

Wij bieden peutergym aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Eén van de ouders, grootouders of verzorgers mag de peuter begeleiden tijdens de peutergym.

Gym

Gymnastiek is de basis van bewegen. Door de veelzijdigheid van gymnastiek wordt de motoriek breed ontwikkeld. Het is een goede sport om de basis te leggen voor lenigheid, balans, coördinatie en kracht.

Gymnastiek is de basis voor alle sporten. Wij bieden gym aan voor kinderen vanaf 4 jaar.

Turnen

Turnen is een individuele sport die wordt uitgevoerd met behulp van toestellen zoals mat, evenwichtsbalk, brug en sprong. Turnen is een atletische (wedstrijd)sport waarbij lenigheid, kracht en conditie belangrijk zijn.

Wij bieden turnen aan voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Volwassenen

Bodyfit

Bodyfit is een les die gericht is op fitheid van het gehele lichaam. Tijdens de les worden verschillende spiergroepen getraind door gebruik te maken van o.a. gewichten en elastieken band. Daarnaast wordt aan de conditie gewerkt en is er ondersteuning van muziek.

Steps

Steps is een les waarbij op stimulerende muziek kracht, flexibiliteit, coordinatie en uithoudingsvermogen worden getraind. Er wordt gebruik gemaakt van een kunststof bank waar beurtelings op en af wordt gestapt. 

Hou je van bewegen op muziek en in het bijzonder van uitdagende combinaties van verschillende pasjes, dan is deze groepsles echt iets voor jou.

Bodypump

Bodypump is een groepstraining op muziek waarbij gebruik gemaakt wordt van gewichten, waarvan de zwaarte naar wens kan worden aangepast. Er wordt effectief gewerkt aan spierkracht, spierversterking en spierversteviging. 

De coach, muziek en enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout, die geschikt is voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Powerpilates

Powerpilates is een les waarbij gewerkt wordt aan flexibiliteit, kracht en coordinatie.