Maatregelen coronavirus

Wijzigingen n.a.v. persconferentie 14 januari 2022

Jeugd

Goed nieuws! Na 4 weken zonder gym en turnen vanwege een lockdown kunnen we vanaf nu weer binnen sporten op de oorspronkelijke tijden!
We zien jullie graag weer in de les!

Volwassenen

Goed nieuws! Na enkel de mogelijkheid van online lessen in de afgelopen weken, kunnen we vanaf nu weer in de zaal sporten op de oorspronkelijke tijden! Het blijft wél mogelijk de lessen online te volgen, voor degenen die niet in de zaal aanwezig kunnen of willen zijn.
We zien jullie graag weer in de les!

Richtlijnen tijdens sporten

We volgen de richtlijnen van het RIVM, de KNGU en NOC*NSF.
Voor de praktische uitvoering hebben we afgesproken:

– blijf thuis bij klachten en/of covid-19 en bij een huisgenoot met koorts en/of benauwdheid en/of covid-19
– houd 1,5m afstand (kinderen t/m 17 jaar hoeven geen 1,5m afstand van elkaar te houden, kinderen t/m 12 jaar ook niet t.o.v. anderen; 1,5m afstand niet verplicht tijdens training als dat door de aard van de sport niet mogelijk is)
– pas hygiene toe, was regelmatig je handen
– desinfecteer je handen bij binnenkomst sporthal en bij vertrek
– draag een mondkapje in de sportaccommodatie bij leeftijd van 13 jaar en ouder; tijdens het sporten zelf hoeft geen mondkapje te worden gedragen (ook niet door de trainer)
– geen publiek bij sport
– alle leden worden elke aanwezige les geregistreerd
– verlaat de sportaccommodatie na het sporten zo snel mogelijk
– sinds 5 juni 2021 zijn de kleedkamers en douches weer open
– aanspreekpunt bij vragen: bestuursleden; en tijdens de lessen de trainer