Maatregelen coronavirus

Jeugd

De coronamaatregelen duren voort. Er mag nog altijd niet binnen gesport worden. Maar nu het voorjaar in de lucht hangt, gaan we wel weer buiten sporten! Vanaf aanstaande donderdag 4 maart heten we jullie graag weer heel erg welkom. Er wordt gesport op het veld achter de Strohalm.

De lestijden blijven hetzelfde, behalve voor de turngroep, vanwege het tijdstip dat het donker begint te worden.
Peuters: 14:30 – 15:15 uur.
Gymgroep 1: 15:15 – 16:15 uur.
Gymgroep 2: 16:15 – 17:15 uur.
Turngroep: 17:15 – 18:15 uur.

Voor ouders geldt: er mag gebracht en gehaald worden, maar men mag helaas niet bij het sporten blijven kijken.
We vertrouwen erop dat iedereen zich aan de algemeen geldende coronamaatregelen houdt, om het buiten sporten voor de kinderen mogelijk te blijven maken. Dus 1,5m afstand van elkaar houden, thuis blijven als je klachten hebt, en het brengen en halen zo kort als mogelijk houden.

We hebben er zin in om weer van start te gaan en hopen dat de kinderen (en ouders) minstens zo enthousiast zijn!

Volwassenen

De coronamaatregelen duren voort en voorlopig lijkt er geen zicht op versoepelingen voor het binnensporten voor onze volwassen leden.
Om het sporten voor de leden van bodyfit en steps toch weer mogelijk te maken, werd door het bestuur in overleg met de trainer voorgesteld de lessen (voorlopig) online te gaan geven, waarbij leden gebruik zouden kunnen maken van de steps, indien gewenst.

Vanaf zaterdag 20 maart wordt buiten sporten met een groep van maximaal 4 volwassenen aangeboden, waarbij wekelijks overlegd wordt door leden en trainer over aanwezigheid en invulling van de les(sen).

Vanaf maandag 12 april starten lessen bodypump, een totale workout met (lichte) gewichten op muziek. Bodypump is nieuw in het aanbod en wordt in een serie van 6 lessen buiten gegeven op maandagavond.